با حضور معاون اقتصادی استاندار بوشهر
برگزاری رویداد هماندیشی انتقال فناوری به کسب و کارهای روستایی
رویداد هماندیشی انتقال فناوری به کسب و کارهای روستایی در اجرایی شدن طرح نوفن با حضور معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری بوشهر، معاون امور اقتصادی استاندار بوشهر در نشست رویداد هماندیشی انتقال فناوری به کسب و کارهای روستایی در طرح نوفن با بیان اینکه توسعه اشتغال در روستاها در اولویت قرار دارد گفت: توسعه فضای کسب کار ضمن اینکه به ظرفیت اقتصاد روستا کمک میکند نقش مهمی در جلوگیری از مهاجرت از روستاها دارد.
علی باستین با اشاره به اینکه صندوق کارآفرینی امید جایگاه ویژهای در توسعه کسب و کارهای خرد و کوچک به ویژه در روستاها دارد افزود: اکنون این صندوق طرح «روستای نوفن» برای ورود شرکتهای دانشبنیان، خلاق و فناور به روستاها و افزایش تولید، بهرهوری به مرحله اجرا گذاشته است.
وی با بیان اینکه امسال 18 هزار فرصت شغلی در استان بوشهر ایجاد میشود افزود: یکی از محورهای مهم طرحهای اشتغالزایی حمایت کسب و کارهای کوچک و خرد است که صندوق کارآفرینی امید نقش مهم دارد.
معاون استان بوشهر تکمیل زنجیرههای ارزش تولید، حفظ و تقویت امنیت غذایی، جلوگیری از مهاجرت روستاییان و تقویت مهاجرت معکوس مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: صندوق کارآفرینی امید نقش مهمی در تأمین مالی از طریق پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به این نوع طرحها دارد.
مدیر توسعه زیست بوم کسب و کار صندوق کارآفرینی امید هم از اجرایی شدن طرح نوفن در روستاهای ۱۰ استان در راستای توسعه کسب و کار بر اساس ظرفیت دانشبنیان خبر داد و گفت: این طرح در بوشهر به عنوان یازدهمین استان اجرایی شد.
محمد صادق حسنی با بیان اینکه 30 سال از فعالیت صندوق کارآفرینی امید میگذرد، اظهار داشت: این صندوق نقش مهمی در ایجاد اشتغال خرد و کسب و کارهای کوچک به ویژه در روستاها داشته است.
وی با بیان اینکه در 10 سال گذشته 18.9 درصد تسهیلات توسعه اشتغال در کشور از محل صندوق کارآفرینی پرداخت شده است گفت: شبکه بانکی با نگاه سود فعالیت و صندوق کارآفرینی امید سالانه در راستای ایجاد اشتغال تلاش میکند.
مدیر توسعه زیست بوم کسب و کار صندوق کارآفرینی امید از تصویب صندوق پیشرفت و عدالت در هیئت دولت خبر داد و بیان کرد: اکنون این طرح در مجلس شورای اسلامی قرار دارد.
حسنی با بیان اینکه فعالیت اصلی صندوق کارآفرینی امید بر حمایت از کسب و کارهای خرد و کوچک متمرکز است خاطر نشان کرد: در این راستا تاکنون مدلهای کارآفرینی جشنوارههای کار بوم، طرح روستای بدون بیکار و هر روستا یک محصول باتأکید بر مزیت خاص هر روستا اجرایی شده است.
مدیر توسعه زیست بوم کسب و کار صندوق کارآفرینی امید اضافه کرد: این طرح در بوشهر به عنوان یازدهمین استان توسط صندوق کارآفرینی امید اجرایی شد و تا پایان نیمه نخست امسال تبیین روستای نوفن به عنوان جریان ورود فناوری به کسب و کارهای روستایی در همه استانهای کشور پایان مییابد.
وی صندوق کارآفرینی را به عنوان یک حلقه واسط در فرآیند انتقال تکنولوژی به کسبوکارهای روستایی دانست و ادامه داد: تاکنون روستاهای نوفن در کرمان و سیستان و بلوچستان با تأکید بر گلخانهها و آبزیپروری اجرایی شده است.
وی هوشمندسازی گلخانهها، آبزیپروری و خرما و فرآوری آن را از قابلیتهای استان بوشهر برای توسعه کسب و کارهای روستایی با استفاده از فناوری دانست.
انتهای پیام/
نظر دهید